Vacature Senior accountmanager

Verras jij graag?

👉 Lees dan als de bliksem deze vacature! Want misschien ben jij de accountmanager die we zoeken.

Als strategisch communicatiebureau engageert Wizz zich om voor kmo’s in de brede Kempense regio communicatie te ontwikkelen die ze écht nodig hebben.

Hoe we dit doen?

In 2 fasen. En met extreem doorgedreven partnerschap met onze klanten. Want communiceren doe je samen. Ons Wizz-team leeft zich volle bak in in de branche van onze klanten en stippelt, in eerste instantie, hun communicatie uit in een communicatieplan. Pas in fase 2 zorgen we voor de uitwerking en begeleiding van dat volledige plan.

Hoe jij als accountmanager past in ons plan?

Jij bent de coördinerende schakel tussen onze klanten en de diverse specialisten die aan het communicatieplan werken. In eerste instantie ga je samen met de klant op zoek naar zijn uniek verhaal. Om dan samen z’n doelstelling en communicatiestrategie duidelijk te hebben in een communicatieplan. Jij zit aan het stuur om dit plan samen met je team uit te rollen tot een succes. Voor onze klanten ben jij het centrale aanspreekpunt.

We leren je een methode om het verhaal van de klant helder en onderscheidend op 1 blad te formuleren. En je leert werken met een ERP-pakket (Odoo) om dat communicatieplan op te volgen.

Onze definitie van accountmanager: "Een accountmanager heeft de taak om de relatie met de klant te beheren, te zorgen voor een goede coördinatie met alle contacten bij de klant en het uitvoerende accountteam aan te sturen. Je krijgt meerdere instrumenten tot je beschikking om invulling te geven aan je projectbeheer en klantopvolging."

Als accountmanager ben je dus niet (!) verantwoordelijk voor het zoeken en aantrekken van nieuwe klanten. De klanten waarvoor je aan de slag gaat zijn al klant dankzij onze sales.”

Een straffe accountmanager krijgt waardering

Je ontvangt een marktconforme verloning met een uitgebreid pakket extralegale voordelen (firmawagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, pc-privéplan, enz...).

In ons spiksplinternieuwe kantoor vind je een uitdagende werkomgeving met tijd en ruimte om je ideeën voor klanten helemaal uit te werken. Je mag rekenen op een diverse maar beperkte klantenportefeuille. Je werkt voor een 5 tot 8-tal verschillende klanten, allemaal actief in andere sectoren en nooit concurrentieel t.o.v. elkaar.

Kan je niet wachten om kmo-ondernemers straf te maken?

Verras ons dan met je leuke sollicitatie net zoals je onze klanten zal verrassen met je planmatige en gestructureerde aanpak.

We kijken uit naar je correct geschreven motivatie waarin we je concrete werkervaring in sector ontdekken, waaruit we meenemen dat je een wens van de klant kan vertalen in concrete acties voor je team.

Interesse? Contacteer ons

Wat denk je? Een goed plan? Stuur dan vandaag nog je cv en je motivatie naar bart@wizz.be. En verras ons!