Over ons

WIZZ Communicatiepartners is een full service communicatiebureau. Sinds de oprichting in 2001 evolueerden we van communicatiemakers naar communicatiepartners. We staan voor een totaalaanpak, van strategie tot uitrol, zowel online als offline, en engageren ons om jouw communicatie-investering te laten renderen. Daarvoor werkt jouw accountmanager nauw samen met ons team van WIZZards en externe partners. Bekijk hier enkele van onze cases.

360° marketing en communicatie

We werken de ultieme strategie uit om jouw bedrijf, merk, product of dienst te laten groeien. Daarvoor zoeken we uit hoe we de consument bereiken én raken. Die strategie vertalen we naar creatieve concepten en een overzichtelijk communicatieplan. Zo communiceren we de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste kanalen. Daarbij sturen we constant bij om de hoogste return on marketing investment te garanderen.

Online: van website over zoekmachines tot social media

Je website wordt gebruiksvriendelijk, informatief en aantrekkelijk. Met een zelf ontwikkeld of open source Content Management System (CMS) beheer je zelf je online aanwezigheid. Een nieuwe webapp of een koppeling met je Customer Relationship Management (CRM), een eenvoudige webshop of complexe database-integratie? We zorgen voor perfect werkende applicaties op elk systeem en gidsen jouw prospects naar je website of e-commerce.

Aan de hand van inhoud, structuur en metadata zorgen we voor Search Engine Optimization (SEO). Zo is je website goed vindbaar in zoekmachines. We hebben ook aandacht voor iedereen die nog niet weet dat hij of zij jouw product of dienst zoekt. Search Engine Advertising (SEA) of zoekmachineadverteren is perfect meetbaar en bereikt altijd de juiste doelgroep. En we gaan samen een directe en open interactie aan met jouw klanten. We activeren de juiste doelgroep via social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en met gerichte e-mailings. Daarbij is alles meetbaar en stuurbaar.

Offline: logo, huisstijl, mailings en advertising

Gebaseerd op jouw communicatiestrategie werken we een uniek, herkenbaar logo en dito huisstijl uit voor je bedrijf. Eenheid en herkenbaarheid zijn immers essentieel in communicatie. We verzorgen vorm en inhoud van advertenties, flyers, affiches en billboards. Met sterke, wervende copywriting, via gepersonaliseerde direct mailings of weldoordachte mediaplaatsingen, maken we van jouw prospects en leads overtuigde klanten.

Cijfers tellen

We garanderen een stevige return on investment op jouw marketing- en communicatiebudget. Hoe? Door op lange termijn te werken en meetpunten in te bouwen op elk medium. Beantwoorden de behaalde resultaten niet aan de vooropgestelde doelstellingen? WIZZ houdt een oogje in het zeil en stuurt bij waar nodig.

Roots

Gert Lathouwers richtte WIZZ op in 2001 in Herentals. Met medevennoot Bart Gybels aan boord verruimde de focus van grafische vormgeving naar online. WIZZ evolueerde van communicatiemakers naar communicatiepartners. We bepalen samen met jou de strategie en gieten die in een plan. Aan de hand daarvan rollen we je communicatie concreet uit, zowel online als offline. Met ons kantoor in hartje Kempen ligt onze focus van nature uit op kmo’s en organisaties in de brede Kempense regio.

Zin gekregen in efficiënte totaalcommunicatie?

Team

Gert Lathouwers

Gert Lathouwers

Bestuurder

Bart

Bart Gybels

Bestuurder

Caroline Haverans

Caroline Haverans

Accountmanager

Patrick Keuleers

Patrick Keuleers

Accountmanager

Dries

Dries De Smedt

Webdesigner

Karolien Boonen

Karolien Boonen

Administratie