Plan je social media

Sociale media, hoe moet dat? Die vraag krijgen we wel vaker. Geen nood, Wizz heeft een plan. Dat krijg je van ons. Gewoon. Gratis.

Download

Je communicatieplan met zuivere focus op sociale media ligt klaar. Toch wat de structuur betreft. Nu jouw inhoud nog...

Gratis download van

je sociale media-plan

1 jaar consequent aanwezig op Facebook en Linkedin, op een realistisch ritme.

Waarom Wizz?

Inleving

Alsof het voor onszelf is

Wizz is je nieuwe medewerker. Maar dan met de ervaring van een heel team. Een nieuw teamlid heeft even tijd nodig om zich in te werken. Je investering rendeert op termijn. Met je communicatiebureau en -team is dat niet anders. Opgelet! We denken dus ver vooruit.

Planmatig

De vaart erin

Je overzichtelijk communicatieplan maakt het mogelijk om pro-actief te zijn. We geven gas op je promotie. De coördinatie en opleiding van je communicatieteam gat vooruit. Workshops. Kennis delen. Enz. Zónder dat jij, als kmo-ondernemer, er nog dagelijks naar moet omkijken.

Structuur

Recht op doel af

Samen pakken we je communicatie aan. Alle doelstellingen in een helder overzicht. We houden focus en koers op de afgesproken goals en maatstaven. Met onze gecertificeerde werkwijze en de OGSM-methode heb je steeds je communicatieplan op 1 pagina bij de hand.

Consequent

Bewaking van je fort

Het verhaal en de uitstraling van je kmo zijn ons heilig. Met je bestaansreden voor ogen hameren we steeds op dezelfde nagel. Jouw boodschap. Tot ze erin zit bij je doelklanten. Als communicatiebureau waken we mee over andere partijen zodat alles mooi op één lijn blijft.

Enkele van onze tevreden klanten

Logo Drive IT Herentals
Logo Erea Transformatoren Wijnegem
Logo In Fix Hair Haartoevoegingen Lichtaart
Logo Pglas Interieur Glas Tielen
Foto Gert Lathouwers van Wizz

Waarom sociale media?

Omdat daar je volgende klant of nieuwe medewerker zit!

Op Facebook en Linkedin richt je je boodschap heel specifiek op je doelklanten. Je segmenteert en spreekt hen persoonlijk aan.

Benieuwd naar hoe jouw sociale media-plan er uit ziet?
Ik bezorg het je onmiddellijk.

""

Download voorzet sociale media