WIZZ Work-Zone: what’s in it for me?

Tijdens de Coworking Week stelde WIZZ de Work-Zone voor. Zelfstandige creatievelingen betalen met prestaties de huur van onze inspirerende kantoorruimte. Een win-win-win, niet alleen voor de freelancers en WIZZ maar ook voor onze klanten.

“Wat ik zelf doe, doe ik beter!” Onze klanten weten gelukkig wel beter. We pakken de communicatie van onze klanten samen met hen aan. Omdat we er van overtuigd zijn dat samenwerken voor jou meer kans op succes betekent.

In onze kantoren staat een team vechters voor je klaar. Acht WIZZards, elk gewapend met hun eigen expertise, van sales en account managing over webdesign en copywriting tot art directing en grafische vormgeving. Zij werken samen om van elke stap in jouw communicatieplan een succes te maken. Creativiteit en resultaatgerichtheid spreken elkaar niet tegen maar vullen elkaar net perfect aan.

Meer specialisten met een frisse blik

Maar ook wij doen niet alles beter wat we zelf doen. Daarom maken we in onze Work-Zone graag plaats voor zelfstandige creatievelingen zoals copywriters, grafische designers, fotografen, webdesigners en social media experts. Zo beschikken wij over nog meer specialisaties binnen WIZZ. Nog meer specialisten dus die zich ontfermen over het uitrollen van jouw communicatieplan.

Bovendien kijken die freelancers met een frisse blik naar jouw communicatieplan. Hoe meer mensen, hoe meer ideeën om jouw projecten naar een nog hoger niveau te tillen. Als klant doe jij dus rechtstreeks je voordeel bij die samenwerking. De freelancers op hun beurt genieten van een inspirerende kantooromgeving. Hadden we al gezegd dat dit een win-win-win was?

Kijk je al uit naar de samenwerking?

Wil je je communicatie in een plan gieten? Contacteer ons dan nu.

Meer info over de Work-Zone, waaronder de voordelige formules, vind je op www.work-zone.be.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *