Welke gsm koop jij?

Moeilijke keuzes dringen zich op. Welke gsm zal ik kopen?

De GSM die ik momenteel heb is een Samsung Galaxy S2. Deze GSM heb ik toch al 3 jaar en is aan vervanging toe. Dus nu ga ik opzoek naar een nieuwe GSM met de volgende vereisten:

  1. Langere batterijduur: momenteel kan ik met mijn S2 toch wel de volledige 3 uur, als mobiele gegevens opstaat, van mijn smartphone genieten.
  2. Prijs (max. € 800)
  3. Moet vlot en intuïtief werken

Na een week had ik al een selectie kunnen maken namelijk Samsung Galaxy S5 en Nexus 5.

Sommige onder jullie zullen natuurlijk zeggen; en de IPhone dan? Dat merk ligt me namelijk niet zo goed mits ze gemiddeld € 200 extra vragen enkel voor IOS en een iets mooier toestel. Ieder zijn ding natuurlijk.

Nu zit ik echter al weken te twijfelen. S5 of Nexus 5? Ik ben al jaren fan van Samsung en nooit teleurgesteld met een aankoop. Maar is de S5 zijn meerprijs van € 300 (volgens pdashop.be) waard?
Over deze vraag ga ik mij de komende weken moeten buigen. Zijn er mensen met ervaring met de S5 laat me deze gerust weten via twitter of via een reactie op dit bericht.

Deze bovenstaande werkwijze kunnen we ook toepassen voor de ontwikkelling van een website.

  1. Aan welke eisen moet je website voldoen?
  2. Wat heb ik hier voor nodig?
  3. Wat kan ik krijgen voor mijn budget?

Vergelijk zeker geen appelen met peren. Als u een groot verschil merkt van prijs tussen de offertes zal er waarschijnlijk toch een nuance zitten in de functionaliteiten die je krijgt.

Geschreven door Thomas Sels, webdeveloper.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *