Wat is de meerwaarde van netwerken?

Ontdek het op Open Coffee Herentals.

Na veel onderzoek, overleg en voorbereiding was het begin oktober zover: de eerste Open Coffee in Herentals. Een eerste eigen lokaal netwerkevent van WIZZ Communicatiepartners. Blij zouden we zijn als we een 20-tal lokale ondernemers of managers tot in Koetshuis Le Paige konden krijgen voor een informele babbel.

Die ochtend: de koffiekoeken vers uit de oven, dampende koffie. We zijn er klaar voor. Nu maar wachten en kijken wie er langskomt. Om 8 u. is het zover. Gelukkig stromen de gasten binnen. Wat een opkomst! Zaakvoerders, managers en pers komen binnengewandeld. Het aantal aanwezigen overtreft onze verwachtingen. Ook onze bezoekers zelf erkennen de meerwaarde van het netwerkevent en prijzen bovendien de mooie locatie.

Netwerk opbouwen met je ambassadeurs

Om een lang verhaal kort te maken: onze eerste Open Coffee was een succes! Waarom netwerken? Veel critici maken vaak de bedenking dat netwerken tijd kost, geen onmiddellijk return oplevert en dus tijdverspilling is. Omdat het tijd inneemt die op kantoor anders besteed kan worden.

Akkoord. Toch hebben we er bewust voor gekozen er een deel van onze tijd en centen in te steken. Een netwerk opbouwen kost geen tijd en geld, je investeert tijd en geld. Met één doelstelling voor ogen: rendement op lange termijn. Wij denken aan de toekomst en kijken verder dan one time shots. WIZZ wil op lange termijn samenwerkingen aangaan. Die ontstaan vaak door in contact te komen (of gebracht te worden) met de juiste personen die nu net op zoek zijn naar datgene dat WIZZ Communicatiepartners aanbiedt: meerwaarde door marketing.

Daarom is netwerken zo belangrijk voor ons. Elke ambitieuze zaakvoerder of werknemer beschikt over een uitgebreid netwerk van relaties: vrienden, familie, collega-ondernemers, leveranciers, freelancers,… Wat maakt hen zo speciaal? Ze helpen je je doelen sneller te bereiken; ze zijn ambassadeurs voor je bedrijf. Als een opportuniteit zich stelt, denken ze aan jou en zullen ze het niet nalaten om jou en je bedrijf aan te prijzen. En die meerwaarde, die is priceless.

Open Coffee Herentals op 6 november 2017

De eerste editie is nog maar net voorbij en de volgende Open Coffee staat al voor de deur.

We nodigen je graag uit op donderdag 6 november van 8 tot 10 u. om zelf de meerwaarde van netwerken te komen ontdekken. Welkom in Koetshuis Le Paige, Nederrij 98 in Herentals. De inkom is gratis en je loopt vrij binnen en buiten.

Goesting om langs te komen? Schrijf je dan alvast in, koffiekoeken liggen voor je klaar. Hopelijk tot dan!

Graag ook dankjewel aan de zaakvoerders van het Koetshuis voor het gratis ter beschikking stellen van hun zaal. Dankzij hen kunnen we het netwerkevent Open Coffee gratis aanbieden aan onze relaties.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *