The best days of our lives

Al sinds het begin van het academiejaar wist ik dat ik stage wilde lopen bij WIZZ.

Al sinds het begin van het academiejaar wist ik dat ik stage wilde lopen bij WIZZ. Toen we uiteindelijk bij de stagecoördinator onze voorkeuren moesten oplijsten, stond WIZZ al in het systeem. “Een andere studente heeft dat bedrijf al opgegeven”, zei hij. “Lap”, dacht ik. Andere kapers op de kust, daar had ik niet op gerekend. Ik was helemaal klaar om de strijd aan te gaan, ik moest en zou stage lopen bij WIZZ. Toen ik hoorde dat Tilly die andere kaper was, was ik plots minder geneigd om haar met geweld te lijf te gaan. Mijn medestudente werd mijn collega-stagiaire, we werden een package deal: zij gespecialiseerd in Crossmediaontwerp, ik in Grafimediatechnologie. Ideaal voor een bedrijf als WIZZ, dachten wij.

Waarom WIZZ in mijn kraam past

WIZZ is gespecialiseerd in communicatie. Geschreven en visueel. Online en offline. Het werk is heel gevarieerd en laat dat nu net zijn wat me zo aanspreekt. Gedurende een maand heb ik van alles wat kunnen proeven. Zo heb ik onder andere nieuwe portfoliobeelden voor de website gemaakt. Ook heb ik heel wat advertenties voor Onderox mogen opmaken en heb ik wat copywriting gedaan voor enkele e-mailings van digiForum. Ik heb meteen ervaren hoe het voelt om heel dicht bij een deadline te komen en die maar net te halen. Spannend, op z’n zachtst gezegd. ?

Bovendien werd mijn creativiteit op de proef gesteld: ik mocht concepten bedenken en uitwerken, onder andere voor de nieuwe header van de website. Verder heb ik wat ontwerpwerk gedaan: een huisstijl ontworpen, een folder en een flyer opgemaakt. Kortom: ik heb veel verschillende dingen gedaan!

Ook WIZZen?

WIZZen ([wiz·zen], ww., wizte [wiz·te], gewizt [ge·wizt]) 1 persoonlijk contact hebben; online en offline communiceren; in een gedreven team werken

Een stage bij WIZZ valt alleen maar aan te raden. Ik werd er niet als stagiair behandeld: ik kreeg echte jobs voor echte klanten en leerde zo – met vallen en opstaan – om kwalitatief werk af te leveren. Je werkt samen met een team dat op elkaar is ingespeeld en dat voor je klaar staat als je met vragen zit. Wil je zelf als stagiair komen WIZZen? Neem dan contact op met Bart Gybels.

The best days of our lives

Partner

Laatst aangepast op: 16 augustus 2019
categorie: Over WIZZ
tag:

Plaats een reactie

Hoe straf vond je dit bericht?

Klik op een ster om je score te geven.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Wees de eerste om je score te geven.

2 reacties op “The best days of our lives

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *