Stijlvolle ontwerpen, daar lust ik wel pap van!

Na drie maanden intens samenleven met mijn dierbaarste dochtertje, word ik terug in de grote mensenwereld gedropt. Gedaan met de rust … mijn voltijdse taak van mama moet ik nu spijtig genoeg vaarwel zeggen. Terug naar het werk, terug naar de communicatiemakers.

De eerlijkste communicatie die er is

Drie maanden heb ik kunnen genieten van de liefdevolle aanwezigheid van mijn kleine lieve spruit. Door het intense samenzijn ken je de betekenis van elk kreuntje, elke lach, elke blik, elke krijs … Dat is pas eerlijke communicatie voor mij!  Met een hysterische huilbui geeft mijn lieveling aan dat ze honger heeft. Hoe duidelijk kan je zijn? Duidelijk in zijn eenvoud, fantastisch!

Hoe zit het met mezelf als communicatiemaker?

Kan ik tippen aan die eerlijke en directe communicatie van mijn dochter? Het neerschrijven van een tekst is alleszins niet mijn ding, maar ik probeer me er door te ploeteren.

Als grafisch ontwerper ben ik communicatiever via het ontwerpen van allerlei creatieve beelden, tekeningen … Dit wil ik doen zoals mijn lieve spruit het doet: eerlijk en duidelijk in zijn eenvoud. Kribbelen en schrappen tot je het juiste, eenvoudige en herkenbare beeld vindt. Een zoektocht die uiteindelijk een stijlvol grafisch ontwerp als resultaat heeft. Daar lust ik wel pap van!

Over pap gesproken … mijn hartendief drinkt elke dag haar papjes met volle smaak. Papjes met alle ingrediënten die haar een sterke baby maken. Zo is het ook bij WIZZ. Alle ingrediënten zijn aanwezig om sterke communicatie te maken voor een bedrijf. Het gevarieerde team zorgt voor een mooi en straf eindresultaat.

Ben jij ook geïnteresseerd in sterke communicatie voor jouw bedrijf? Kom eens langs voor een babbel, gezellig met een lekkere tas erbij, schol! 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *