Paasmarketing

Feestdag: een opportuniteit om je bedrijf in de spotlights te zetten.

Met Pasen voor de deur nemen we wederom een opmerkelijk fenomeen waar. Elke belangrijke feestdag lijkt de Belgen in 2 kampen te splitsen. Aan de ene kant de landgenoten die foeteren op de oprukkende commercie en het verlies van traditionele waarden. De Belgen die zweren: “ik doe niet mee aan de hype.” En de andere Belgen? Die zijn te druk bezig met paaseieren eten om zich zorgen te maken over dergelijke dingen.

Tot welk kamp u ook behoort: een feestdag is een opportuniteit voor iedereen. Kom uit je kot.

De paasvisser

Niets zo fijn als een feestdag met een duidelijk omlijnd thema om nietsvermoedende klanten binnen te halen. Valentijn is al sinds jaar en dag voor ondernemingen, groot en klein, een favoriet moment om hun producten op in te haken. Waarom Pasen dan niet? Zoals bij iedere periode voor een feestdag lenen de komende dagen zich goed om bepaalde producten en diensten extra in de verf te zetten.

Bijvoorbeeld een actie onder Facebook-likers, een call to action via Twitter. Of gewoon een extra advertentie in de paassfeer.

Zet in op je imago

Een goed imago is zijn gewicht in goud waard. Een feestdag als Pasen is dan ook een excellent moment om dat imago op te poetsen en je bedrijf in de kijker te fietsen. En dat hoeft niet duur te zijn: voorzie een paaseitje voor klanten, zend een mail met paasgroeten, organiseer een zoekwedstrijd naar eitjes voor volwassen of waarom niet: de allerkleinsten. Lanceer een fotowedstrijd op sociale media voor wie het meeste in de feestsfeer zit.

Zorg dat je erbij bent

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat wel zeker is: een moment als Pasen is altijd een unieke kans om je te profileren. Mis ze niet.

Weet je niet van welke plant chocolade maken?

Hulp nodig bij je communicatie? Offline en online. Contacteer Gert voor een feestelijke babbel.

Vrolijk Pasen,

Het WIZZ-team

Paasmarketing

Gert Lathouwers

Laatst aangepast op: 2 april 2019
categorie: Campagne Content Merk
tag: , ,

Plaats een reactie

Hoe straf vond je dit bericht?

Klik op een ster om je score te geven.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Wees de eerste om je score te geven.

1 reactie op “Paasmarketing

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *