Jong geleerd is…

Hoe sneller een 'ja' krijgen van je (potentiële) klant? De dochters van Jo kennen er iets van!

Gezellig met het gezin rond de tafel. De dochters slurpen de spaghetti met volle overtuiging naar binnen. Babbelen over koetjes en kalfjes. “Al resultaten van toetsen van school teruggekregen?”, vroeg ik aan onze oudste dochter.

"Ja", was het korte antwoord. En of ze goede punten had, wilde ik graag weten. "Ja", klonk het kort en krachtig.

Blogbericht van onze grafisch designer Jo.

Post-its

Na het eten zie ik onze oudste dochter met de telefoon richting slaapkamer sluipen. Ik geef haar even de tijd. Na 5 minuten komt ze met een monkellachje de trap af. "Ik heb juist met Amélie (haar beste vriendin) gebeld. Zij had ook 10 op 10 op haar toets. Mogen wij daarom dit weekend samen gaan schaatsen en daarna frieten gaan eten?" "Euh, ik zal er even over nadenken", zeg ik. Wat moest ik zeggen!

De volgende morgen is onze dochter al vroeg uit de veren. Op de trap zie ik al waarom ze zo vroeg opgestaan was. Overal hingen post-its met daarop "10/10", "schaatsen", "frieten", "papa en mama = de besten".

"En, mag ik gaan schaatsen?", is het eerste wat onze dochter vraagt. "Oké. Maar  wel om 20 u. terug thuis, hé."

Jong geleerd is…

Wil jij ook weten hoe je gericht naar je doelgroep communiceert? Hoe je makkelijker een 'ja' krijgt. Hoe je een communicatiestrategie uitdoktert en welke middelen je best inzet? Onze salesmanager Gert geeft je graag inspiratie.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *