Missie

Het is de missie van WIZZ om ondernemers straf te maken door gestructureerde en strategische communicatie mee in te zetten in functie van hun bedrijfsdoelstellingen.

Hoe we je als ondernemer straf maken?

Door structuur en strategie te brengen in je communicatie(beleid). Dit doen we door samen met de ondernemer een communicatieplan uit te tekenen.

Het is onze ambitie om tegen 2025 in totaal 350 ondernemers op deze manier straf gemaakt te hebben:

  • Voor 150 ondernemers van Kempense kmo’s rollen we dit communicatieplan ook zelf uit. Stap voor stap verdiepen we ons telkens verder in de leefwereld van de betrokken ondernemer en worden we een échte communicatiepartner met doorgedreven engagement. Zo slagen we erin om de communicatie van de ondernemer mee richting te geven en in te zetten in functie van zijn bedrijfsdoelstellingen. Op deze manier helpt WIZZ een ondernemer om straf te zijn.
  • Voor de 200 overige ondernemers stellen we – samen met de ondernemer – een communicatieplan op. We ondersteunen hen met advies of door hen met andere partners in contact te brengen om hun communicatieplan uit te rollen. Zodat we ook deze ondernemers helpen om straf te zijn door inzicht en structuur te brengen in hun communicatie(beleid).

Waarom zijn we zinvol voor de ondernemer?

  1. We kunnen ons extreem inleven in de situatie van de ondernemer omdat we zelf als ondernemer denken.
  2. We tonen verregaand engagement en doorgedreven partnerschap.
  3. We geloven erg in de meerwaarde van het inzetten van gestructureerde en strategische communicatie in functie van de bedrijfsdoelstellingen van de ondernemer.
  4. We stellen ons uitgebreide netwerk ter beschikking van onze klanten.

Wil jij een straffe ondernemer zijn?

Laat je inspireren door het communicatieplan.