De eerste werkweken bij WIZZ

Toen ik bij WIZZ aankwam, had ik geen idee wat te verwachten. Ik had voor WIZZ gekozen omdat het de perfecte combinatie gaf van verkoop en reclame…

Toen ik bij WIZZ aankwam, had ik geen idee wat te verwachten. Ik had voor WIZZ gekozen omdat het de perfecte combinatie gaf van verkoop en reclame. Net twee onderwerpen die me zeer interesseren. Ik wilde vooral duidelijkheid voor mezelf creëren om een beslissing te nemen waarin verder te gaan. De eerste dagen waren natuurlijk onwennig, wat ik wel verwachtte. Maar na de eerste week was iedereen al veel losser. In de weken die volgden, leerde ik iedereen beter kennen. Wie wat deed en de verschillende persoonlijkheden van iedereen.

Het dak was er helemaal af in de 2e week van de stage. Dit was voornamelijk door 2 nieuwe fenomenen, waar WIZZ natuurlijk niet kon achterblijven: de eerste 'winding' ooit door Thomas Sels. En ten tweede deze harlem vs goatstep by WIZZ, waaraan iedereen deelnam.

Er was natuurlijk ook een tijd van werken. De takenlijst die ik kreeg was opgesteld uit verschillende kleinere taken met enkele uitgebreide taken. Wat me vooral aansprak was een beursdeelname aan de E-shop Expo. Dit leek me interessant en leerrijk. Een veronderstelling die nadien gerechtvaardigd bleek. Door zelf op verkenning te gaan, maar voornamelijk door mee te gaan met Danny Vermeijen, heb ik veel kunnen leren van zijn ervaring. De telefonische prospectie die ik mocht doen was ook leuk. Het is één ding om er op school over te leren, maar het is iets totaal anders om dit effectief te doen. Een ander thema dat ik mocht uitspitten is 'sociale media voor bedrijven'. Dit bleek veel uitgebreider dan wat ik verwachtte. De mogelijkheden die er zijn voor bedrijven om bekend te raken via sociale media zijn letterlijk oneindig.

Ik ben momenteel ook bezig met het CRM-pakket dat steeds aanvulling nodig heeft. Alle personen die iets kunnen betekenen voor WIZZ moeten hierin staan. Nogal logisch dat dit zeer uitgebreid is en steeds verbeterd moet worden. Als er één zekerheid is, dan is het wel deze: ik kijk zeker en vast uit naar de weken die nog komen.

De eerste werkweken bij WIZZ

Partner

Laatst aangepast op: 9 april 2019
categorie: Over WIZZ
tag:

Plaats een reactie

Hoe straf vond je dit bericht?

Klik op een ster om je score te geven.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Wees de eerste om je score te geven.

1 reactie op “De eerste werkweken bij WIZZ

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *