De eerste stageweken bij WIZZ Communicatiepartners

De kop is eraf! De eerste werkweken zitten erop en de eerste indrukken zijn opgedaan.

Die eerste indrukken zijn positief. Ik voel me welkom in het gevarieerde WIZZ-team. De enige stagiair ben ik alvast niet. Samen met Annelien en Daan vorm ik het studententeam van WIZZ.

Op dag één kreeg ik al meteen een grote opdracht die de rode draad doorheen mijn stage zal vormen. Ik zal namelijk een strategisch plan opstellen voor WIZZ Communicatiepartners. Dit doe ik aan de hand van het boek “De 1-pagina-strategie”. Aan het einde van de rit zal de hele strategie voor korte tot middellange termijn uitgeschreven staan op 11 A4’tjes. 11 A4’tjes waar een heleboel research-, interpreteer- en planningswerk aan vooraf gaat. Een hele uitdaging, maar als laatstejaarsstudente Public relations & voorlichting wordt het stilaan tijd om te tonen wat ik waard ben en dus ga ik die uitdaging met plezier aan.

Naast het strategisch plan zal ik ook worden ingezet op andere projecten. Zo ben ik op dit moment bezig met een dossier waarin de verschillende mogelijkheden voor online tracking staan opgesomd en werk ik aan de inrichting van een extra kantoorruimte.

Ik was ook al getuige van het WIZZ vipevent in de Sportoase. De Leuvense Beren grepen helaas naast de drie punten, maar het werd toch nog een topavond. Filip Muyllaert spreidde zijn presentatietechnieken tentoon en na de wedstrijd werd nog druk genetwerkt, met de nodige hapjes en drankjes. Een echt PR-avondje dus!

Samengevat kan ik zeggen dat ik een zeer gevarieerd takenpakket heb en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Bovendien ben ik ook in een tof team terechtgekomen. Na een gezamenlijk cinemabezoek en een picknick in het park zijn alle onwennigheden verdwenen en kan ik in een leuke sfeer beginnen aan de 7 weken die mij nog te wachten staan. Ik heb er alvast zin in!

 

De eerste stageweken bij WIZZ Communicatiepartners

Partner

Laatst aangepast op: 21 mei 2019
categorie: Over WIZZ
tag: , ,

Plaats een reactie

Hoe straf vond je dit bericht?

Klik op een ster om je score te geven.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Wees de eerste om je score te geven.

1 reactie op “De eerste stageweken bij WIZZ Communicatiepartners

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *