Vestad, 2020

Van Studiebureau Van Echelpoel naar Vestad ingenieursgroep

De meest veelzijdige bouwpartner zijn voor bouwheren, architectenbureaus, projectontwikkelaars en lokale overheden. Dat is de bestaansreden van Vestad in Lille. Zo evolueerde het vroegere Studiebureau Van Echelpoel naar een ingenieursgroep die veel kennis bundelt onder één dak.

Om deze duidelijke keuze uit te stralen naar doelklanten, stippelden we onze strategie en concrete communicatie-acties uit in een communicatieplan. De naamswijziging was één ding. Ook ontwikkelde WIZZ een nieuwe huisstijl die het veelzijdige karakter van Vestad kracht bijzet. Het zwart-wit ruilden we in voor een kleurrijke toets in het logo en de huisstijlelementen. Van naamkaartjes, e-mailhandtekening en Word-templates tot de bedrijfspresentatie en belettering van het wagenpark.

rebrand Vestad
Vestad website

Nieuwe website

Ook de online etalage van Vestad, de website, kreeg een volledige make-over. Met veel ruimte om de veelzijdigheid van Vestad te etaleren via eigen bouwprojecten. De combinatie van taal en beeld verleidt doelklanten om te kiezen voor deze ingenieursgroep.

Ook een verhuis

En als Vestad iets doet, dan doet het dat goed. Want de naamswijziging ging ook gepaard met de verhuis naar een nieuw kantoor. Een gloednieuw modern gebouw aan Poederleese weg 20 in Lille. Hét moment om bouwpartners, werkrelaties, leveranciers, familie en vrienden uit te nodigen voor een feestelijke opening.

Om de juiste mensen te inviteren voor dit feest, zette WIZZ de lijnen uit voor een gestructureerde communicatie-aanpak:

  1. Een fysieke uitnodiging in de brievenbus van de genodigden.
  2. Een herhaling via een e-mailing.
  3. Ruchtbaarheid op de Vestad-website en de socialemediakanalen.
  4. Een bedank-e-mailing aan alle aanwezigen.
  5. POS-materiaal om het nieuwe kantoor de Vestad-look te geven: roll-up, belettering op de voordeur, badges voor het personeel.

Met resultaat. Want Vestad en de gasten genoten zichtbaar van een gemoedelijk feestweekend.

Vestad kantoor

Net als Vestad straf uit de hoek komen?

Dúrf je communicatie mee in te zetten in functie van je bedrijfsdoelstellingen. Want door structuur en strategie in je communicatie te brengen, word je gegarandeerd een straffe ondernemer!

Word straf met een communicatieplan

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *