,

Pglas: openingsfeest nieuwe showroom

In 2017 blaast Pglas 10 kaarsjes uit. Meer nog, in het voorjaar opende het glasbedrijf een nieuwe showroom aan de Kemelbeekstraat in Tielen. Een parel van een gebouw en een beleving voor wie op zoek is naar stijlvol glas in z’n interieur.

Dubbele reden tot feest, dus. En dit met een feestweekend voor alle mensen in Tielen en omstreken met nieuwsgierige interesse in glas. Pglas zou Pglas niet zijn als het geen toffe twist zou geven aan dit event. Om extra beweging te creëren op het openingsweekend ontwikkelde WIZZ, samen met eventpartner The ROC, een toeristische rondrit door de Kempen voor young- en oldtimers, de P-rally. Met zo’n 60 bolides een geslaagde eerste editie.

Ook verzorgde WIZZ de communicatie rond de glasveiling tijdens het openingsweekend, de receptie voor werkrelaties en het feest voor vrienden en familie. Met als kers op de taart geen speech door zaakvoerders Peter Van Bouwel en Ruth Renders, maar een verrassend filmpje, een co-creatie van WIZZ en productiehuis Legioen.

Bekijk de Pglas-film.

Cadeaus vinden Peter en Ruth leuk, maar liever lanceerden ze voor het openingsweekend een warme oproep om vrijblijvend be-TSC te steunen, de vzw voor Tubereuze Sclerose Complex (TSC). Pglas zamelde maar liefst 5 270 euro in en steunt daarmee het zalfproject van de vzw be-TSC. Een mooi initiatief waarvoor WIZZ de perscommunicatie in handen nam. Bekijk de RTV-reportage op 4.48 min.

Op zoek naar stijlvol glas in je interieur, geplaatst door een vakman pur sang? TIP: bezoek de showroom van Pglas.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *