,

Osteria Michele Laken: cucina e pizzeria di Qualità

De warme zon, groene heuvels, een fijn restaurant, authentieke Italiaanse keuken. Dát gevoel vind je voortaan niet alleen in het hart van Leuven maar ook in het centrum van Brussel. Michele Mallaci Bocchio opende onlangs zijn tweede restaurant, Osteria Michele Laken.

WIZZ tekende het communicatieplan voor de lancering en de opvolging uit. De online aanwezigheid werd op voorhand uitgestippeld, met onder meer de aanwezigheid op verschillende platforms (waaronder TripAdvisor, Resengo en Resto.be) en de lancering van een gloednieuwe website. Daar voorzagen we onder meer de mogelijkheid om online te reserveren en om het menu al eens te doorbladeren.

Dat nieuwe menu voor Osteria Michele Laken, waar ook pizza’s worden geserveerd, werd door onze grafische vormgever in een aantrekkelijk jasje gestoken. WIZZ stond ook in voor de professionele fotografie van het nieuwe interieur.

De opening werd aangekondigd met onder meer een persbericht, dat werd opgepikt door verschillende media, en via de social media van Osteria Michele Laken (onder andere Facebook en Instagram).

Wil je weten hoe WIZZ ook voor jouw bedrijf het verschil maakt met een doordacht communicatieplan? Neem dan snel contact op met Gert.

1 reactie op “Osteria Michele Laken: cucina e pizzeria di Qualità

  1. Waarom kan ik niet reserveren bij Osteria Michele Laken??
    Ik had graag een grote bestelling geplaatst voor kerstmis maar dat lukt niet.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *