,

Landboom: jouw 5 sterren boomverzorger

Landboom zorgt via een franciseconcept dat iedereen een expert in boomverzorging in zijn of haar buurt heeft. Boomverzorging mag je gerust breed interpreteren, van advies in soortkeuze en aanplanten over snoeien en bestrijden van ziektes tot inventarisaties en veiligheidsonderzoeken. Hier ontdek je alle diensten die Landboom aanbiedt.

 

Het motto van Landboom: Tree for life. Ofwel bomen een mooie oude dag geven, op de juiste plaats, in de juiste omgeving.

WIZZ hielp Landboom met het opzetten en uitrollen van het franchisenetwerk. We ontwikkelden een pakket voor elke boomverzorger met onder meer gepersonaliseerde flyers, naamkaartjes, kledij, wagenbelettering en landingspagina’s op www.landboom.be.

Online zorgden we voor lay-outupdates, content en SEO-optimalisatie van alle statische webpagina’s en voor nieuwe blogposts. Die vormen de basis voor de tweemaandelijkse mailings en voor het updaten van social media. Pagina’s op Facebook en Instagram werden opgezet door WIZZ. Afstemming gebeurt tijdens de vierjaarlijkse redactievergadering.

Via onderaannemingen zorgden we tenslotte voor onder meer de piekfijne aflevering van het drukwerk en voor een fotoshoot van de verschillende franchisenemers.

Wil je zelf ook gestructureerd, planmatig en geïntegreerd communiceren? Neem dan nu contact op met Gert. Hij schuift graag mee aan tafel om samen een succesvol communicatieplan op te stellen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *