Koren: het praktisch ingedeeld huis voor jouw gezin

“We kunnen niet beter zitten: rustig gelegen, in een prachtig huis en in de perfecte omgeving voor kinderen”, vertelt Viki Schoepen. Samen met haar zoontje Vince (8) woont ze in Korenbloem in Nijlen, een woonproject van projectontwikkelaar Koren. Viki koos, net zoals vele andere bewoners, resoluut voor een Koren-woonproject: praktisch ingedeelde huizen in een buurt waarvan gezinnen, senioren en medioren hun thuis kunnen maken.

Om deze identiteit in de verf te zetten, ontwikkelde WIZZ voor Koren het logo, de huisstijl en website. Met speciale aandacht voor de huizen die te koop stonden in de nieuwe woonprojecten Korenbloem in Nijlen en Bovenpad in Grobbendonk. Die brachten we samen aan de man/vrouw via gerichte advertenties op Facebook, Google AdWords, een mix van online en printmedia en een huis-aan-huisflyer in een welafgebakende regio.

Wonen in een Koren-project is gewoonweg tof. Omdat jong en oud er elkaar vinden. Omdat de dorpskern nooit veraf is. Die beleving kan niemand krachtiger vertellen dan de bewoners zelf. Ontdek de testimonials die we uitwerkten.

Op de hoogte blijven van nieuwe woonprojecten van Koren? TIP: volg de Facebookpagina.

Benieuwd naar hoe jouw bedrijf met gerichte communicatie de juiste leads kan aantrekken? Geef een seintje aan Gert en laat je inspireren.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *