In Fix Hair, 2018

In Fix Hair: This is YOU again.

Haarwerken met 100% natuurlijk Europees haar. Dat is wat In Fix Hair in Kasterlee met de grootste zorg maakt. Het échte haar zorgt ervoor dat meisjes en vrouwen met haarverlies het haarwerk op een heel natuurlijke en comfortabele manier dragen.

“Ik ontleen veel zelfvertrouwen aan de haarwerken van In Fix Hair”, vertelt Ans Kreft. Deze actieve vrouw kampte zo’n tien jaar geleden plots met haarverlies. “Omdat ik ermee de dingen kan doen, die ik graag doe.” Lees het verhaal van Ans en andere lotgenoten. Als communicatiepartner tekende WIZZ deze testimonials mee uit. Vol bewondering voor deze straffe dames.

Voel je weer helemaal ‘jij’

Je kapsel bepaalt mee hoe je eruitziet, en dus onrechtstreeks hoe je je voelt. Het is een heel bewuste keuze van In Fix Hair om voor haarwerken enkel te werken met zorgvuldig uitgeselecteerd natuurlijk Europees haar. Zo’n haarwerk past het beste bij wie je bent. “Ik voel me opnieuw vrouwelijk” getuigt Chantal. Op basis van de input van vrouwen die een haarwerk van In Fix Hair dragen, ontwikkelde WIZZ mee de baseline van In Fix Hair: This is YOU again.

Haarwerken op maat en standaardhaarwerken

Daarvoor kan je terecht bij in Fix Hair. Altijd met echt natuurlijk Europees haar. Om dit bevattelijk weer te geven goten we de website in een nieuw kleedje. In de frisse look-and-feel die aansluit bij de beleving van de actieve dames waarvoor In Fix Hair een oplossing heeft. Diezelfde lijn trokken we door naar andere huisstijlitems zoals het logo, naamkaartjes, e-mailhandtekening.

Meertalige communicatie

In Fix Hair heeft klanten en verdelers in België en Nederland. In april 2018 trok de haarwerkspecialist naar de grootste Europese vakbeurs voor haarwerken en haarstukken in het Duitse Fulda. Samen met EP Vertalingen werkte WIZZ de Duitstalige versie van de website uit. Ook ontwikkelden we samen Nederlands- en Duitstalig POS-materiaal voor de beurs.

Klop aan bij de juiste gespecialiseerde kapper

Om de haarwerken op een juiste manier te bevestigen bij  dames met haarverlies, werkt In Fix Hair samen met een uniek netwerk van gespecialiseerde kappers, de In Fix Hair-experten. WIZZ visualiseerde deze expertise in een label.

In samenwerking met Anhairco Private Label realiseerden we de verpakking van de gloednieuwe In Fix Hair-producten: de shampoo en conditioner om haarwerken te behandelen zoals het hoort.

In Fix Hair online

Heel wat vrouwen kampen met haarverlies na chemotherapie, door alopecia androgenetica of een andere aandoening. Hun zoektocht naar een haarwerk start vaak online. Om deze vrouwen sneller naar een oplossing te loodsen, verstevigde WIZZ de online aanwezigheid van In Fix Hair met o.m. SEO, Google AdWords en contentcreatie op Facebook.

Op zoek naar een haarwerk met 100% natuurlijk Europees haar? Neem een kijkje op www.infixhair.com en vind de In Fix Hair-expert in je buurt, je eerste stap om opnieuw je zelfvertrouwen te vinden.

Op zoek naar een partner die jouw communicatie mee stuurt, structureert en uitrolt? WIZZ beleeft dit graag met jouw bedrijf, kmo of organisatie. Geef een seintje aan Gert voor een inspirerende babbel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *