Hoebenschot Plant en Tuin, 2018

Hoebenschot Plant en Tuin: Groeien, da’s heerlijk

Het 25-jarig bestaan van hun bedrijf vieren, dat doet Hoebenschot Plant en Tuin simpelweg...heerlijk. Het tuinbedrijf in Lichtaart (Kasterlee) ging het voorbije jaar in feestmodus. Centraal stond het zilveren jubileum. Samen met zaakvoerders Geert en Marjan tekende WIZZ de structuur uit om lijn te trekken in alle feestcommunicatie. Met continu aandacht voor de kern 'heerlijk buitenleven' van het bedrijf.

Met als aperitief...

...de tuinkwis in het voorjaar. Een waar succes: 249 mensen namen deel aan de tuinkwis die zich afspeelde op de website van Hoebenschot Plant en Tuin en tijdens het event Open Tuinen. Om ruchtbaarheid aan deze tuinkwis te geven publiceerden we een advertentie in lokale media, heel gericht op Facebook en lanceerden we een e-mailingcampagne.

Het voorgerecht vormde...

...het Open Tuinenweekend in juni. Via zowel online en offline communicatie voelden zo'n 400 mensen zich aangesproken om de tuin en de ambachtelijke fruitboomkwekerij van Hoebenschot Plant en Tuin te komen ontdekken. Even uitblazen: genieten in de tuin en ook letterlijk 25 kaarsjes.

Heerlijk tuinfeest

Zo'n 150 aanwezigen evalueerden het hoofdgerecht, een heerlijk tuinfeest, als heel smakelijk. De combinatie van een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus en een gepersonaliseerde e-mailing deed hier z'n werk.

Kers op de taart is...

...het boek Groeien, da's heerlijk. Een droom die uitkomt voor Marjan die al even rondliep met dit idee. Een beleef-boek van 183 pagina's. Een mooi cadeau voor alle mensen die ermee voor gezorgd hebben dat het tuinbedrijf gegroeid is tot wat het vandaag is. En een handig instrument voor alle mensen die heerlijk buitenleven fijn vinden.

Als communicatiepartner namen we met veel plezier de coördinatie en (eind)redactie van het boek voor onze rekening. Een samenwerking met fotograaf Dimitri Janssens en We Are Knights.

Een nagerecht vol gegevens

Dit hele communicatiemenu - een vrije vertaling van communicatieplan - leverde tal van nuttige data en gegevens op. Samen met Hoebenschot Plant en Tuin werkt WIZZ ernaar om ze de juiste plek en opvolging te geven. Om zo het tuinaannemersbedrijf verder te laten groeien.

Ook met communicatie jou laten groeien naar een straffe ondernemer?

Laat je inspireren door ons communicatieplan

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *