EREA Energy Engineering, 2019

EREA: Geef energie en hou het spannend

Industriële productie in België, je houdt het de dag van vandaag niet meer voor mogelijk. Toch slaagt EREA Energy Engineering erin om dit in de verzadigde transformatorenmarkt succesvol te doen. Dankzij de gedrevenheid van beide zaakvoerders en de motivatie van het ganse EREA-team groeide het bedrijf uit tot één van de grootste fabrikanten van laagspanningstransformatoren in West-Europa. De wil om te innoveren en een constante focus op verbetering maken van Jeroen Goetschalckx en Herman Nollet straffe ondernemers.

Al meer dan 4 jaar in zee met dezelfde communicatiepartner? Da’s straf!

Sinds 2015 begeleidt en adviseert WIZZ Communicatiepartners het bedrijf op basis van een strategisch, creatief doordacht communicatieplan. Deze gestructureerde, planmatige aanpak leidt ertoe dat we ook in de EREA-communicatie constant focussen op verbetering. De maandelijkse nieuwsbrieven zorgen voor een regelmaat aan technische en informatieve berichten voor (doel)klanten. Via de verschillende sociale media krijgen deze extra weerklank naast de ‘human interest’ posts over het bedrijf zelf, haar personeel en klanten.

De klant geeft ons energie

De sterke ‘customer centric’ aanpak vertaalde zich naar handige snelselectiekaarten waarop de gebruikers snel de juiste transformator voor de juiste toepassing in een specifieke situatie vinden. Whitepapers werden ontwikkeld om verduidelijking en oplossingen te brengen bij technische installaties. Visuele communicatie helpt om de vaak complexe, zeer technische informatie bevattelijk te maken. Zo ontwierp WIZZ infographics om duizenden woorden te vatten in enkele beelden.

Een traditie van innovatie

In een veranderende wereld waar bedrijven als EREA voortdurend innoveren, is er toch nog plaats voor traditie, de jaarlijkse nieuwjaarskaart. Elke jaar weer een leuk weerzien met alle EREA-mensen tijdens de fotoshoot.

Stappenplan nodig?

Wens je ook stappen te zetten naar straf ondernemerschap? Dan tekent WIZZ met plezier het plan voor je uit.

Ja, ik zet graag de eerste stap

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *