DX Ramps, September 2018

DX Ramps online naar een hoger niveau getild

DX Ramps is verdeler van Race Ramps. Die wegen amper 7 kilogram per stuk, maar zijn toch stevig en veilig om je auto op te plaatsen. Dankzij de unieke constructie en de toepassing van een speciale schuimsoort kunnen ze op elk vlak oppervlak gebruikt worden zonder beschadigingen aan te brengen.

Welke Race Ramps je nodig hebt, is afhankelijk van onder meer het type auto en de banden die er op liggen. WIZZ ontwikkelde een webshop waarin de producten van DX Ramps per gebruik opgedeeld zijn. Vervolgens verfijn je je zoekopdracht om zo bij het perfecte product te belanden.

Ook de rest van de website nam WIZZ onder handen. Zo krikten we de Google-ranking van de FAQ-pagina’s op, er is nu een pagina waarop klanten dealers in hun omgeving vinden, en de contactpagina werd opgefrist. Het leverde een mooie kruising van gebruiksgemak voor de klant en efficiëntie voor het bedrijf op.

Nieuwsbrieven en advertenties voor DX Ramps

Wie zich via de website inschrijft voor de nieuwsbrief van DX Ramps, belandt automatisch in een Mailchimp-lijst. WIZZ maakte de account aan, werkte een template uit.

Via online advertenties zetten we de website verder in de spotlight. WIZZ zorgde voor extra aandacht via Facebook en met Google Ads. Hiervoor schreven we aantrekkelijke copy en stelden we realistische verwachtingen op in verhouding tot het beschikbare budget. We volgden op en stuurden bij indien nodig.

Ook jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen met een doordacht communicatieplan?

Neem contact met WIZZ. Gert is your man voor een eerste babbel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *