COM2COM, Oktober 2018

COM2COM: jouw rots in de branding voor standenbouw

COM2COM haalt als internationale standenbouwer altijd het onderste uit de kan voor z’n klanten. Harde deadlines, strakke planningen, veel en ver reizen, … Kortom een overvolle agenda die weinig tijd laat voor de eigen marketingactiviteiten.

WIZZ werd als partner binnengehaald om de eigen communicatie te stroomlijnen. Een gestructureerde aanpak met eigen beheer- en beheersbare communicatietools maakt het nu mogelijk om sneller, gerichter en efficiënter doelklanten te bereiken.

Communicatie is inleven

We gaan daar niet flauw over doen. Het was niet altijd even makkelijk om de juiste snaar te raken. Het vergt inlevings- en doorzettingsvermogen om tot een succesvol partnerschap te komen.

Vandaag staan we klaar om de investering in de samenwerking te vertalen naar meetbare resultaten: conversies, leads, offertes en nieuwe opdrachten.

Dankzij een geautomatiseerde communicatieflow met tussentijdse evaluatiemomenten halen we maximaal communicatierendement. Tegelijk leggen we zo min mogelijk beslag op de agenda van de zaakvoerders van COM2COM.

De tastbare resultaten van een goede verstandhouding

Website:

WIZZ Communcatiepartners - Website COM2COM
In Drupal ontwikkelde en beheerbare website die zowel bezoekers op desktop als mobiel moet converteren.

E-mailingtool MailChimp en sociale media:

WIZZ Communcatiepartners - MailChimp en Sociale media COM2COM

Online tools om snelle en gerichte communicatie in te zetten waarbij we GDPR-conform werken.

Huisstijl:

WIZZ Communcatiepartners - huisstijl COM2COM
Huisstijldragers die WIZZ geüpdatet en geüniformiseerd heeft om meer consistentie in de communicatie te verkrijgen.

Folder en presentatie:

WIZZ Communcatiepartners - Folder COM2COM
Prospectiemateriaal waarmee potentiële klanten meteen een duidelijke voorstelling krijgen van de toegevoegde waarde die COM2COM te bieden heeft.

Contentcreatie:

WIZZ Communcatiepartners - Contentcreatie COM2COM
Slimme en handige content-items, zoals video, e-mailhandtekening, checklist, planningskalender,… om flexibel in te schakelen in de online communicatie.

TIP: Neem je deel aan een beurs? Op de website van COM2COM download je een uitgebreide planningskalender. Handig voor jouw volgende beursdeelname.

Ben jij ook op zoek naar structuur in je communicatie?

Als communicatiepartner brengt WIZZ consistentie in jouw communicatie aan de hand van een communicatieplan. Ontdek hoe we dit concreet doen en contacteer Gert voor een babbel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *