Een campagneplan voor jouw bedrijf? Beter gisteren dan vandaag!

Het is belangrijk om geregeld in the spotlight te staan, om met iets extra’s te komen voor jouw klanten. Zelfs al staan wij je niet bij met een volwaardig communicatieplan, dan vinden wij het nog altijd belangrijk dat jij er staat en zichtbaar bent op momenten die voor jouw en je bedrijf belangrijk zijn. Daarvoor heb je een campagneplan nodig.

Wat is een campagneplan?

“Marketing, daar doen wij niet aan. Wij zijn bezig met ons product te verkopen, met onze klant te helpen.” Perfect, maar je wil die klant toch af en toe een extraatje geven? Dat doe je niet zonder reden. Waarom zet je zo’n campagne op poten?

 • Wanneer jouw bedrijf een jubileum viert;
 • Bij een belangrijke sportwedstrijd zoals een wielerronde of voetbaltornooi, waardoor heel het land op zijn kop staat;
 • In de aanloop naar een belangrijke feestdag;
 • Als je deelneemt aan een grote beurs;

Misschien zijn zulke momenten wel bij de drukste van jouw werkjaar. Om het voor jezelf zo makkelijk mogelijk te houden en je campagne vlot te laten verlopen, kan je een beroep doen op WIZZ Communicatiepartners.

Jij stelt de gps in, wij rijden

Samen met jou bespreken we wat je precies wil bereiken me je campagne. We bakenen af wie je doelgroep is, wat je wil dat deze mensen mee krijgen en hoe jij wil dat zij jou onthouden. Wij stellen samen met jou het campagneplan op. Na overleg geef jij je goedkeuring en daarna is het aan ons. Jij kan je opnieuw bezig houden met je core business, het verkopen van je product. Je campagne, die loopt. Interesse? Stuur ons een mailtje!

2 reacties op “Een campagneplan voor jouw bedrijf? Beter gisteren dan vandaag!

 1. Beste
  Ja ik ben geinteresseerd in een campagne. Onze producten zijn keukens, ramen en deuren,binnendeuren en badkamer meubels. Alles wordt in Polen gefabriceerd, we hebben eigen plaatsing dienst.

  ons target zijn professionele klanten dus bouwpromotoren en aannemers

  Mvg,
  Marius Sirko

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *