Breng je folder tot leven

Een magazine, folder of poster tot leven laten komen? Het kan met Layar. Deze vernuftige mobiele applicatie legt als het ware een digitaal laagje op drukwerk. Dat maakt het mogelijk om aan print een leuk promotiefilmpje of audio te koppelen.

Hoe zit dit nieuwe staaltje branding in de haak? Drukwerk dat tot leven komt, kan je herkennen aan het Layar-logo. Door de Layar-app te downloaden op je smartphone of tablet kan je de pagina scannen. Zo ontdek je op je mobiel toestel een video, muziek, foto’s, een website of informatie over wat er in je omgeving te zien is. Hoe print plots een extra (digitale) dimensie krijgt. Een geslaagd voorbeeld van de Layar-toepassing is de speelgoedfolder van DreamLand.

Verhoogd rendement?

Mooi om zien hoe print en het digitale elkaar aanvullen en versterken. WIZZ kijkt alvast uit naar het rendement van deze nieuwe mobiele technologie. Want rendement halen uit campagnes en communicatie-acties is een doel waarvoor wij volle bak gaan. Eerder ontwikkelde WIZZ een mobiele app voor Magic Dice. Til ook jouw communicatie naar een hoger niveau. Contacteer onze accountmanager Gert voor een inspirerende babbel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *