Applaus!

Onlangs was het tijd voor een tripje met de vriendinnen. We bonden onze stapbottines aan en trokken langs de fruitvelden en schone koetjes dwars door het glooiende landschap van de Voerstreek. Het werd het zoveelste fantastische weekend met mijn beste maten. Gelukzakje dat ik ben!

Hoera voor de Voerense boer!

Een mooi moment dat ik met jullie wil delen:

Tijdens onze wandeling kwamen we voorbij een oude boerderij. Buiten stond een klein tafeltje met een aantal gevulde papieren zakken. Onze nieuwsgierigheid werd aangesproken. Even later stonden we vol verwondering te kijken naar menig kilo's appels en noten!

Naast de zakken lag een briefje waarop stond geschreven in mooi boerenschrift: “1 euro voor een zak appelen en 1,5 euro voor een zak noten.” Als je zin had, kon je een zak meenemen en je geld droppen in een potje. Zonder dat iemand iets controleerde of een verkoopspraatje hield. Zo simpel, maar zo mooi!

Vertrouwen

Een groot applaus voor de Voerense boer! Hoera voor het vertrouwen in de mens van vandaag! In deze tijden van hebzucht en commerciële oorlog kom je dit niet vaak meer tegen.

Dat het anders kan, daar word ik toch een beetje gelukkiger van.

Geschreven door An De Cuyper

Applaus!

Partner

Laatst aangepast op: 9 april 2019
categorie: Over WIZZ Partnerschap
tag:

Plaats een reactie

Hoe straf vond je dit bericht?

Klik op een ster om je score te geven.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Wees de eerste om je score te geven.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *