Annelies: “Voor elk probleem een oplossing.”

“Annelies, Annelies, ’t is beter dat ik niet meer voor je kies.” Niels Destadsbader is voorzeker van streek als hij dit zingt. Want wij vinden van wél: Annelies Elsermans versterkt sinds kort ons WIZZ-team als accountmanager. “Ik kijk ernaar uit om straffe communicatieplannen te schrijven”, zegt ze resoluut. Straffe woorden die vragen om een introductie.

Wat intrigeert jou aan communicatie?

“Dat je het aankoopgedrag van mensen écht kan beïnvloeden. De (digitale) wereld verandert constant waardoor communicatie uitdagend blijft. Die nieuwe uitdagingen komen op mijn pad en geven me de kans om bij te leren. Ik verveel me dus nooit. ?”

Wanneer is je werkdag geslaagd? Wat geeft je voldoening?

“Ik geloof dat er voor elk probleem een oplossing is. Het geeft me energie om een project van A tot Z te zien evolueren naar een concreet resultaat.

Mijn werkdag is geslaagd als we een totaalproject gerealiseerd hebben en ik uiteindelijk ook nog eens de puntjes op de i kan zetten.”

Het is de missie van WIZZ om ondernemers straf te maken. Hoe zie jij je rol hierin?

“Dan haal ik mijn voornaamste drijfveren boven: resultaat, verantwoordelijkheid, afwisseling en nieuwe uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hiermee als accountmanager ondernemers de nodige bouwstenen geef om straf te worden. Ik kijk er al naar uit om samen straffe communicatieplannen te realiseren!”

Kort en krachtig

 • Geboortejaar: 1989
 • Hobby’s: Reizen. En ik heb een haat-liefdeverhouding met lopen
 • Lekkerste eten: zeetong ?
 • Tofste film: Inception
 • Favoriete stad: Melbourne
 • Droom-vakantiebestemming: Ijsland
 • Apple of Android: Apple
 • Meest meeslepende boek: The power of the Heart
 • Ik krijg de kriebels van: muizen, slangen, ratten
 • Favoriete app: Pinterest
 • Quote: Shoot for the moon, even if you miss, you’ll land among the stars van Norman Vincent Peale.

Wat onthoud je uit de coronacrisis?

“Het mooiste dat me zal bijblijven, is dat mensen hun hart voor anderen tonen. Mensen die hulp aanbieden op tal van manieren: leerkrachten en ouders die improviseren, kinderen en grootouders die met de situatie leren omgaan, … Deze lotsverbondenheid heeft ervoor gezorgd dat we in de tijden van onzekerheid, constructiever met elkaar omgaan.

En hoewel de coronacrisis ons allemaal op één of andere manier raakt, probeer ik vooral te onthouden dat het geen kwaad kan om af en toe eens stil te staan, de tijd te nemen om te genieten van het nu en de simpele dingen in het leven te waarderen. Zoals thuis in de tuin van de zon genieten, niet constant gejaagd en gehaast door het leven gaan en gewoon blij te zijn met wat evident lijkt.”

Jouw tip voor ondernemers om door communicatie straf te worden?

Concretiseer je bedrijfsdoelstellingen zo specifiek mogelijk en integreer ze in je communicatieplan. Dat klinkt misschien heel logisch, maar ze vormen dé basis om tot een goed strategisch plan van aanpak te komen en een succesvol communicatieplan verder uit te rollen.”

Welkom in ons team, Annelies!Testen of je al een straffe ondernemer bent?

Dat kan je met deze straffe ondernemerstest. Zeker doen. Duurt maar 5 minuutjes.

Annelies: “Voor elk probleem een oplossing.”

Annelies Elsermans

Laatst aangepast op: 7 mei 2021
categorie: Opinie Over WIZZ

Plaats een reactie

Hoe straf vond je dit bericht?

Klik op een ster om je score te geven.

Gemiddelde waardering 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Wees de eerste om je score te geven.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *