Annelies Elsermans

“Blijft je boodschap hangen?”

Hoe help jij ondernemers mee straf maken?

Door hun communicatieplan volledig te laten kloppen. Geen losse flodders, maar een plan waarin we samen met jou als ondernemer werken naar doelstellingen. Dit lukt me goed omdat ik graag georganiseerd te werk ga en veel balletjes tegelijk hoog kan houden. Ook vind ik het fijn om regelmatig contact met onze klanten te hebben. Zo leer je elkaar en hun bedrijf beter kennen, wat de samenwerking op lange termijn vergemakkelijkt.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Het geeft me energie als we een project gerealiseerd hebben zoals gepland. Wanneer alles goed komt en iedereen tevreden is. Komt erbij dat er veel licht en open ruimte is in ons nieuwe kantoor, met hier en daar warme tinten en planten. Die combinatie maakt me blij.

1 concrete tip vanuit jouw expertise aan een ondernemer om straf te zijn?

Communicatie is pas straf als die blijft hangen. Het komt erop aan je doelklant te raken, liefst met een positieve emotie. Probeer in de huid van je klant te kruipen om je boodschap raak te vertalen.

Annelies Elsermans - Wizz Communicatiepartners

Annelies Elsermans

Accountmanager en super(structuur)woman.
Straf in het vak sinds 2012.

Contacteer

Annelies

Straffe skills

  • Accountmanager met een grafische touch.
  • Super(structuur)woman.
  • Levensgenieter, binnen en buiten België.

  • Oog voor detail.
  • Organisatorisch.

Blogberichten door Annelies

Annelies Elsermans versterkt ons WIZZ-team

Annelies: “Voor elk probleem een oplossing.”

27 mei, 2020

“Annelies, Annelies, ’t is beter dat ik niet meer voor je kies.” Niels Destadsbader is voorzeker van streek als hij dit zingt. Want wij vinden van wél: Annelies Elsermans versterkt sinds kort ons WIZZ-team als accountmanager. “Ik kijk ernaar uit om straffe communicatieplannen te schrijven”, zegt ze resoluut. Straffe woorden die vragen om een introductie. […]

Lees blogbericht